Lukijat

Translate

torstai 23. elokuuta 2012

Me tultiin tuomaan lisää lämpöö!

Hei rakkaat, on ollut ISO ikävä! Kesä(loma) on päättynyt, paluu arkeen alkanut. Elämä on palaamassa jälleen raiteilleen. Lämpö ei silti todellakaan meiltä lopu!

Mun kesä. Sen voi tiivistää yhteen sanaan, joka olisi siis MAHTAVA! En tosin päässyt käymään nyt kuin kahdella keikalla. Cheekiä ja kumppaneita (Brädi & DJ Luoma (TS ei ollut valitettavasti mukana)) 4.7.2012 Jyväskylän Club Escapessa! Porukkaa oli hitosti ja meininki mahtava. Laitoin sinne pitkähihasen paidan joka ei kannattanut. Muistan vieläkin kuinka hikoilin. Onneks keikan loppuvaiheessa tajusin olla fiksu ja otin päällyspaidan pois. Loistavaa.

Cheek oli naisten ympäröimänä, en saanut oikeen puhuttua sen kanssa mitään. Pikaisesti moikattiin ja vaihdettiin kuulumiset ja kuvat napsittiin, sitten jouduin väistymään uhkeiden ja upeiden blondien tieltä. Valittihan tuo mies päänsärkyäkin joka sitten katosi heti kun kauniita naisia alkoi ilmestymään, hmmmm!


Brädi oli aivan supersöpö ja ihana. Etin sitä hirveen kauan kunnes yhtäkkiä se tuli kulman takaa PAM ja syöksy halaamaan. Tulee aina lämmin olo kun sen kanssa juttelee. Symppis ♥ Vähän jännitteli tulevia häitään (Brädi meni naimisiin 11.08.2012, HYPERSUPERPALJON ONNEA!!!).


Luoma heitti mahtavaa läppää. Nauroin niin paljon että mahaan sattui. Miten ihania nää voikaan olla! Kävin teetättämässä myös ihan oman DJ Luoma -fanipaidan jota sille esittelin, tykkäsi! No, miksei tykkäis. Hehee. Otan siitä teille kuvan joskus. Siihen asti voitte vaan kuvitella maailman siisteimmän t-paidan.


Keikalla oli hyvä kun jotkut kaks jätkää hyppäs yhtäkkiä siihen niiden kanssa lavalle painimaan. Siis keskenään. Tippuivat sitten lavalta alas ja Jare kävi silittämässä niitä jalallaan. Mielikuvat! Kaikenkaikkiaan ihana, hauska yö!

Brädin huikea biisi Lämpöö räjähti täysin! Yli miljoona viewsiä YouTubessa, WAU! Muutenkin pisti listat aivan sekaisin. Go Kapa! Kesähitiksi tuli ilman yllätystä Cheekin Sokka Irti, ja sehän tekee herrasta 2-time-kesähitti-kingin! Onnittelut siitä. Myös samaisen jätkän kappale Syypää sun hymyyn menestyi loistavasti. They are on fire now!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan uudet kommentit aina ensin joten ne eivät ilmesty heti näkyviin! Muistakaa käytöstavat.