Lukijat

Translate

perjantai 13. tammikuuta 2012

Sori vaan mut oon pyrkiny vähentään

Jes, jes! Ette arvaakaan mitä on luukutettu eilisestä lähtien ko ko a jan! Okei kyl te arvaatte. Paitsi jos ette, niin hyvä, koska sit saan kertoo.


Oi tää on niin hyvää. Cheek on jälleen ihana. Spekti on jälleen ihana. Vetää muuten to-DELLA hyvin! Uskomaton biisi! Tästä voi oikeesti sanoo että tätä ollaan odotettu ja kuolattu ja vaikka mitä.

Mut hei rakkaat - mitä te tykkäätte? Vai tykkäättekö ollenkaan?

Anteeks mami, vaik sul ois body niinku maserati, talvellaki, voisit leikkaa jäätä katseellasi, PO

Ps. Kävikö teille mitään pahaa? Meinaan kun on Friday the 13th! Ite selvisin ite onnellisesti, lukuunottamatta sitä et oon vähän kipeenä.

KUUNNELKAA:

4 kommenttia:

  1. Ei, just loistobiisi! Spekti vetää niin hienosti et huhhuh!

    VastaaPoista
  2. JEijjje! Aivan huikeeta! :))

    Ja ja perjantai oli oikein suopea päivä ei mtn ongelmia mutta tänään senkin edestä, auto juuttu aamulla töissä parkkiruutuun koska lumi.. ja iltapäivällä sitä oli työntämässä kolme ihmistä eikä siltikää meinattu saada sitä pois siitä :D Sit käytiin ostaa sänky ja lähettii hakee pakua ni kappas paku oliki pomolla lainassa.. No saadaa se sänky onneks sit huomenna, hihi :))

    VastaaPoista
  3. Voi ei! :D No onneks kaikki on nyt reilassa. Mulle taas mun kaveri sano et perjantain 13. ei oo sille ongelma, vaan maanantain 16. päivä :D Sille sattuu aina kaikki epäonni niille päiville! Beware.

    VastaaPoista

Tarkistan uudet kommentit aina ensin joten ne eivät ilmesty heti näkyviin! Muistakaa käytöstavat.